Zsalugáterek/ Spaletták

Forgalmazott külső árnyékolóink között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő megoldást. Az egyszerű használhatóság érdekében zsalugátereinket csoportosítva mutatjuk be. Tekintse meg zsalugáter választékunkat majd az online árajánlatadóval kérjen árajánlatot.

TOLÓ ZSALUGÁTER

A hagyomány találkozik a korszerűséggel!

A toló zsaluval sokféle optikai hatás lehetséges az anyagfelhasználáson keresztül a színes kialakítás és forma a homlokzati struktúra megváltoztatása egyedivé és stílusossá teheti házunk megjelenését.
A toló zsalugáter domináns eleme lesz házunk megjelenésének emellett funkciójában védelmet nyújt a napfénytől, tökéletes árnyékolási megoldást nyújt.

Toló-Csúszó zsalugáter amikor a modern technika és a modern építészet találkozik. 

A toló zsalu már a modern építészet egyik meghatározó eleme. A mai trendeknek meghatározó eleme lett a kiváló designnal rendelkező toló zsalugáter a sokfunkciós lehetőségei miatt.
A toló zsalugáter könnyen megvédi lakásának belső tereit a napfény káros és kellemetlen hatásaitól, valamint a kiváncsi tekintetektől.  A többrészes toló-csúszó zsaluelemek egymás után párhuzamosan a fal mentén könnyedén és zajmentesen mozgathatóak.  Az egyszerű működtetésben van a nagyszerűsége! Helyigényük miniális, így rendezett hatást érhetünk el velük.
Előnye a nyíló táblákkal szemben, hogy kényelmesebben kezelhetőek, mivel nem kell túlzottan kihajolnunk az a ablakon a zsalu mozgatásához.

Miért ajánljuk?

színek, méretek, formák variácója a fal mentén

halkan járó, szinte zajtalan

csatlakozás a ház vezérléséhez

többrészes, egymás után eltolható

Lamellák típusai:

Fix lamellás

HARMONIKA, TOLÓ-NYÍLÓ ZSALUGÁTER

Harmonika – a toló-nyíló zsalugáter – rafináltan helytakarékos

A toló-nyíló zsalutáblák helyet takarítanak meg mivel kis nyitási ívben nyithatóak és csukhatóak. A nyitott szárnyak a homlokzaton helyezkednek el merlőlegesen így új perspektívák nyílnak meg a homlokzaton. A kicsi golyó alakú görgők halkan, szinte zajtalanul siklanak a vezetősínben. A toló-nyíló zsalutáblák teljes szélességben kinyithatóak.

Hajtogatni és tolni kényelmesen, tetszés szerint

A legkomorabb épületeknek is teljesen egyedi, harmonikus homlokzatot tud varázsolni a Toló-nyíló zsalugáter. Előnye, hogy helytakarékosabb megoldás a hagyományos nyíló zsalugáterekkel szemben.

Miért ajánljuk?

helytakarékos nyitott állapotban is.

könnyű és zajtalan kezelés

változatos fényszabályozás

magasfokú védelem behatolással szemben

Lamellák típusai:

NYÍLÓ ZSALUGÁTER

Nyílószárnyas  Zsalugáter – az élő hagyomány

A hangsúly és a méretarány, amelyek a múlt század tiszteletben álló építészei elgondoltak a ma már klasszikusnak számító épület-remekműveiken, a mai felújítóknak is szem előtt kell tartaniuk! Ezt az összhangot a zsalugátereink széles típuskínálatának kihasználásával még inkább magasabb szintre hozható.

A formákkal és színekkel, egy kellő hozzáértéssel kialakított épület különleges  karaktert kaphat.
Hagyományos és modern: a legkiválóbb minőséget kínálunk több, mint 100 féle kivitelben, melyek lehetnek fix, zárt zsalulevekkel ellátott ill. az állítható lamellájú tetszőleges osztásokkal, formákkal és ezek együttes variálásával is.

Miért ajánljuk?

széles típusválaszték

színek és különleges formák egyénileg variálhatóak

több évtizedes tapasztalat

mozgatható és állítható lamellák

Lamellák típusai:

Fix lamellás